بهینه سازی استفاده از جریان هوای اجباری در تولید آب آشامیدنی به وسیله ترموسیفون در شهر بندر امام خمینی
کد مقاله : 1464-IWWA
نویسندگان:
میلاد کارساز *1، برهان پورطالبی2
1فرایندهای جداسازی، دانشکده مهندسی شیمی، دانشگاه صنعتی سهند، تبریز ، ایران
2فرایندهای جداسازی، دانشکده مهندسی شیمی، دانشگاه صنعتی سهند، تبریز،ایران
چکیده مقاله:
در این مقاله ، ما سعی کرده ایم جریان اجباری در روش تولید آب آشامیدنی از رطوبت هوا توسط ترموسیفون را بهینه کنیم. مطالعات انجام شده براساس شرایط آب و هوایی بندر امام خمینی است که در استان خوزستان واقع شده است. همچنین ، انواع مختلف ترموسیفون ها و کاربردهای آنها و انواع مختلف فن ها با کاربردهای مختلف مورد بررسی قرار گرفته است. در این مطالعه ، سه حالت جریان اجباری با استفاده از یک فن و یک دمنده (شامل دو فن افقی و یک فن گریز از مرکز) با کانال هایی با مقطع مختلف مقایسه می شود. مطالعات گذشته نشان می دهد که جریان اجباری تولید آب آشامیدنی را به طور متوسط در حدود 3.3 برابر در مقایسه با جریان طبیعی افزایش می دهد. در این میان ، حالت دوم جریان اجباری به دلیل میزان مناسب تولید آب و همچنین مصرف انرژی کمتر نسبت به سایر موارد ، بهینه ترین و مناسب ترین حالت برای تولید آب است.
کلیدواژه ها:
ترموسیفون، تولید آب، جریان هوای اجباری
وضعیت : مقاله برای ارائه به صورت پوستر پذیرفته شده است
سومین کنگره علوم و مهندسی آب و فاضلاب ایران